De Trustee Stichtingen Homburg waarschuwen voor benadering door Blake Capital Partners

Naar wij vernemen wil Blake Capital Partners een gesprek aangaan om Homburg obligaties op te kopen.
Blake Capital Partners lijkt een recent opgerichte onderneming. Het stelt als vestigingsplaats Vancouver te hebben. Echter op het vestigingsadres van haar website en hun correspondentieadres in hun brieven blijken ze - uit onderzoek van onze Canadese advocaten - daar niet gevestigd te zijn. Hun telefoonnummer wordt niet beantwoord. Wij kunnen niet uitsluiten dat het hier om een “spookonderneming” gaat, waarvan de bedoelingen vooralsnog niet duidelijk zijn.
De onderneming vraagt eerst een geheimhoudings overeenkomst (zogenaamde Non Disclosure Agreement) te tekenen. De Stichtingen raden af hierop in te gaan. De Stichtingen doen momenteel onderzoek naar de achtergrond van Blake Capital Partners, en de wijze waarop de onderneming aan haar informatie komt.
Zodra wij meer kunnen vertellen, zullen wij u hierover informeren.
Indien u ook benaderd wordt door Blake Capital Partners, dan vragen wij u vooral door te vragen hoe men aan uw telefoonnummer of e-mailadres komt en de benadering dringend te melden bij de Stichtingen. Dit kan door een e-mail te sturen naar de Trustee Stichtingen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.