Webcast met interviews over het Plan en de Crediteurenvergadering

Amsterdam 18 mei: Vanaf heden is via deze website (Web-TV) een webcast te bezichtigen met een nadere toelichting op het voorliggende herstructureringsplan en de keuzes die de obligatiehouders hebben. In een interview van circa 45 minuten geven de door de rechtbank benoemde Monitor, Pierre Laporte (Deloitte), Jan Schöningh (President & CEO, Homburg Invest Inc) en Marian Hogeslag (Stichting Homburg Bonds) een nadere toelichting. Het is zeer aan te bevelen deze webcast te bekijken ter ondersteuning van de u voorliggende keuzes.


 

Aanleiding

Op 9 september 2011 heeft Homburg Invest. Inc ("HII") en zes van haar dochterondernemingen, waaronder Homburg Shareco Inc. ("Shareco") een insolventie (uitstel van betaling) procedure ingediend bij de rechtbank in Canada onder de regels van de Canadese Companies' Creditors Arrangement Act ("CCAA").

Lees meer:

Nieuwsbrief 39

Amsterdam 18 april 2014; 

De 39e nieuwsbrief gaat over de volgende onderwerpen:

·         Bondhouders ontvangen de eerste uitkering van Deloitte

·         Waar vind ik nadere informatie

U kan de nieuwsbrief downloaden via deze link te gebruiken

Veelgestelde Vragen Uitkeringsfase

Amsterdam 18 april 2014: Op deze website kunt u onder "veelgestelde vragen uitkeringsfase" in het menu "Veelgestelde vragen" nadere informatie vinden over uw uitkeringen, de planning daarvan en overige informatie. 

Verklaring van implementatie van het plan

Amsterdam 31-maart 2014: De monitor heeft de verklaring dat de implementatie van het herstructureringsplan voltooit is gepubliceerd. U kan het certificaat van implementatie voor HII/Shareco via deze link downloaden en u kan het certificaat van implementaitie voor Homco 61 via deze link downloaden.

Herstructurering nu eindelijk afgerond

Amsterdam 28 maart 2014: HII heeft de herstructurering eindelijk afgerond. Lees hier meer over in onze laastste nieuwsbrief:

• HII heeft de herstructurering afgerond
• Uitkeringen aan bondhouders en communicatie komende weken

Ga direct naar onze nieuwsbrief klik hier om deze te downloaden en klik hier om het persbericht van HII te lezen

Eindelijk de vergunning voor Geneba verstrekt door de AFM

Amsterdam 7 maart 2014: Vandaag is bekend geworden dat de AFM een vergunning heeft verstrekt aan Geneba. In onze nieuwbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen:

• AFM verleent vergunning aan Geneba
• Afrondende fase CCAA en communicatie komende weken
• Belastingaangifte 2013

De nieuwsbrief kan u via deze link downloaden.

Persbericht van Homburg Invest op 7 maart 2014:

Montréal, 7 maart 2014: Homburg Invest Inc. ('Homburg Invest' of de 'Onderneming') heeft vandaag een update gegeven betreffende het herstructureringsproces dat de Onderneming doormaakt krachtens de Canadese Companies' Creditors Arrangement Act ('CCAA') ten aanzien van de implementatie van het Third Amended and Restated Plan of Compromise and Reorganization of Homburg Invest Inc. and Homburg Shareco Inc. (het 'Plan').

AIFMD vergunning

De Onderneming is verheugd te melden dat de Autoriteit Financiële Markten (de "AFM") een vergunning heeft verleend aan Geneba Properties N.V. ("Geneba") op grond van de Nederlandse regels ter uitvoering van de Europese richtlijn inzake beheerders van alternatieve beleggingsinstellingen ("AIFMD").

vervolg op aanleiding

Op 9 september 2011 heeft Homburg Invest. Inc ("HII") en zes van haar dochterondernemingen, waaronder Homburg Shareco Inc. ("Shareco") een insolventie (uitstel van betaling) procedure ingediend bij de rechtbank in Canada onder de regels van de Canadese Companies' Creditors Arrangement Act ("CCAA").

lees meer: